ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 200gr ΒΙΟ-ΑΓΡΟΣ

3.00

Μετά τη συγκομιδή, οι καρποί ανοίγονται και αφαιρούνται οι σπόροι. Στη συνέχεια ξηραίνονται, καθαρίζονται και ψήνονται ελαφρώς, θρυμματίζονται και καθαρίζονται ξανά. Οι θρυμματισμένοι κόκκοι αλκαλοποιούνται με την προσθήκη καλίου, στη συνέχεια ψήνονται, ψύχονται και αλέθονται. Το αποτέλεσμα είναι η μάζα κακάο. Η μάζα κακάο θα πατηθεί έως ότου η περιεκτικότητα σε λίπος ανέρχεται στα επιθυμητά επίπεδα. Εκτός από το διαχωρισμένο βούτυρο κακάο παραμένει η στερεά μορφή που αλέθεται και μας δίνει το υπέροχο κακάο σκόνη. Πίνεται σαν ρόφημα σκέτο ή με γάλα ζεστό ή κρύο. Είναι ιδανικό για ζαχαροπλαστική.

Συστατικά:
κακάο ημιαποβουτυρωμένο* 10-12%.

*βιολογικής γεωργίας

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “ΚΑΚΑΟ ΣΚΟΝΗ ΒΙΟ 200gr ΒΙΟ-ΑΓΡΟΣ”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών