Οι σπόροι του μαύρου κύμινου μπορούν να προστεθούν σε μαγειρεμένα φαγητά, σε ψωμί ολικής άλεσης ή ακόμη στην παρασκευή ξυδιού. Επίσης μπορούμε να αλέσουμε τους σπόρους και να τους ανακατέψουμε με μέλι ή να πασπαλίσουμε σαλάτες. Τέλος αποτελούν ιδανική πρόταση σε ντρέσινγκ για σαλάτες και ακόμη στα τηγανητά πιάτα, ειδικά όταν συνδυάζονται με λεμόνι, και ταχίνι. Το μαύρο κύμινο μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικό τονωτικό όταν αναμιχθεί με μέλι και σκόρδο σε άτομα με άσθμα ή βήχα, καθώς και σε εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν την ανοσοποιητικό τους σύστημα κατά τη διάρκεια της εποχής της γρίπης και του κρυολογήματος ή όταν αρχίζει μια λοίμωξη.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.