Το ορυκτό Αλάτι Ιμαλαΐων εξορύσσεται και διαλέγεται με παραδοσιακούς τρόπους και ξεραίνεται στον ήλιο. Δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία και ραφινάρισμα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διατηρεί τη θρεπτικότητά του. Το Αλάτι Ιμαλαΐων κρυσταλλοποιείται τα τελευταία 250 εκατομμύρια χρόνια κάτω από έντονη τεκτονική πίεση, σε περιβάλλον με μηδενική έκθεση σε τοξίνες, ακαθαρσίες και ρύπους.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.